Recepten

Kaasplankje
Kaasplankje Een goede wijn drinken bij diverse kazen vraagt om aandacht voor de keuze van de kazen. Er wordt veelal port bij gedronken maar dat

Hertenbiefstuk met courgette en aardappels uit de over
Hertenbiefstuk met gegrilde courgette en aardappels uit de gril oven ingrediënten: 4 stuks hertenbiefstuk ongeveer 4 cm dik van ca 175 gram Zeezout Zwarte peper

Ravioli gevuld met paddestoelen en roomsaus
Ravioli gevuld met paddenstoelen en roomsaus (4 pers.) ingrediënten: Pasta machine 300 gr. Bloem 4 eieren Mespunt zout Bloem voor op het werkblad 250 gr.

Frisse salade met verse gerookte kip
Frisse salade met gerookte kip (4 pers.) ingredënten: 100 gr. Rucola 150 gr. Gesneden ijsbergsla 8 Cherry tomaatjes 1 avocado 300 gr. Gerookte kip

Bruchetta, crostini belegd met gemarineerde en gekruide tomaatreepjes
Bruchetta met gemarineerde tomaat (4 pers.) ingrediënten: 4 sneetjes stokbrood of ciabatta 1 teentje knoflook 2 eetl. Extra vergine olijfolie 4 rijpe pruimtomaten Bosje basilicum

Biefstuk uit de oven met gegrilde aardappels en haricoverts
Biefstuk uit de oven (4 pers) ingrediënten: 1,2 kg. haasbiefstuk aan 1 stuk 1 takje rozemarijn grof gehakt 1 takje salie grof gehakt 2 teentjes

Op drie verschillende manieren bereide gerookte zalm
Drie verschillende manieren bereidde gerookte zalm (4 pers.) maak een keuze 1. Gepekelde gerookte zalm(minimaal 24 uur van te voren bereiden) ingrediënten: gerookte zalmmoot/filet ca 200

Caprese met avocado
Caprese met avocado (4 pers.) ingrendienten: 4 middelgrote zoete tomaten 2 rijpe avocado’s ontpit in plakjes van 5 mm (12 plakjes) 2 bollen mozzarella

Gepoucheerdee appel met witti chocco mousse en toffeesaus
Gepoucheerdee appel met witti chocco mousse en toffeesaus

Ossobuco alla Milanese
Ossobuco Alla Milanese (4 pers.) ingrediënten: 4 stukken kalfschenkels van ca 3-4 cm dik 2 teentjes knoflook 250 ml droge witte wijn 1 stengel bleekselderij

Tagliatella met pesto
Tagliatelle met pesto (4 pers) ingrediënten: 500 gr. droge pasta tagliatella Olijfolie De saus: 30 gr. verse basilicum 50 gr. pijnboompitten 35 gr. vers geraspte

Vitello Tonato
Vitello tonato (4 pers.) 2 ons mooi gesneden plakken kalfsfricandeau Voor de saus: 2 blikjes a 125 gr tonijn in olie (Rio Mare) 1 eetl.

Stoofpotje met aardappelpuree
Herten stoofschotel met aardappelpuree of witte rijst (4 pers.) ingrediënten: 1,2 kg herten poulet bij de poelier vandaan 1 ui 1 teentje knoflook (gekneusd) 2

Avocado met garnalencocktail
ingrediënten: 2 rijpe avocado’s 125 gr. Hollandse garnalen Bosje verse dille Voor de saus: 1 limoen 4 eetl. Mayonaise 1 eetl. Ketchup 1 eetl. Currysaus