Recepten

Kaasplankje

Kaasplankje Een goede wijn drinken bij diverse kazen vraagt om aandacht voor de keuze van de kazen. Er wordt veelal port bij gedronken maar dat

Lees verder »

Caprese met avocado

Caprese met avocado (4 pers.)   ingrendienten: 4 middelgrote zoete tomaten 2 rijpe avocado’s ontpit in plakjes van 5 mm (12 plakjes)                                          2 bollen mozzarella

Lees verder »
Ossobuco

Ossobuco alla Milanese

Ossobuco Alla Milanese (4 pers.) ingrediënten: 4 stukken kalfschenkels van ca 3-4 cm dik 2 teentjes knoflook 250 ml droge witte wijn 1 stengel bleekselderij

Lees verder »

Tagliatella met pesto

Tagliatelle met pesto (4 pers) ingrediënten: 500 gr. droge pasta tagliatella Olijfolie De saus: 30 gr. verse basilicum 50 gr. pijnboompitten 35 gr. vers geraspte

Lees verder »

Vitello Tonato

Vitello tonato (4 pers.) 2 ons mooi gesneden plakken kalfsfricandeau Voor de saus:  2 blikjes a 125 gr tonijn in olie (Rio Mare) 1 eetl.

Lees verder »

Stoofpotje met aardappelpuree

Herten stoofschotel met aardappelpuree of witte rijst (4 pers.)  ingrediënten: 1,2 kg herten poulet bij de poelier vandaan 1 ui 1 teentje knoflook (gekneusd) 2

Lees verder »
Sluit Menu
×
×

Winkelmand