Menu 1 | 3-gangen diner

Voorgerecht

Avacado met garnalencocktail 

Hoofdgerecht

Stoofpotje van hert met aardappelpuree

Dessert

Apfelstrudel

Menu 2 | 4-gangen diner

Voorgerecht

Vittelo Tonato

Tussengerecht

Tagliatella met pesto

Hoofdgerecht

Ossobuco

Dessert

Gepoucheerdee appel met witti chocco mousse en toffeesaus

Menu 3 | 4-gangen diner

Voorgerecht

Caprese met avocado

Tussengerecht

Op drie verschillende manieren bereide gerookte zalm

Hoofdgerecht

Biefstuk uit de oven met gegrilde aardappels en haricoverts

Dessert

Amandel semifredo met sinnasappel

Menu 4 | 5-gangen diner

Aperitief/amuse

Bruchetta, crostini belegd met gemarineerde en gekruide tomaatreepjes

Voorgerecht

Frisse salade met verse gerookte kip

Tussengerecht

Ravioli gevuld met paddestoelen en roomsaus

Hoofdgerecht

Hertenbiefstuk met courgette en aardappels uit de over

Dessert

Kaasplankje

Menu 2 | 4-gange diner

Tussen gerecht

Tagliatella met pesto

Uibel Gruner Veltliner

Tagliatella met pesto van Vako Vino

Hoofdgerecht

Ossobuco

Rosrubro Montepluciano

Ossobuco van Vako Vino

Dessert

Gepoucheerdee appel met witti chocco mousse en toffeesaus

Port LBV Presidential

PortLBV Presidential